lunes, 1 de junio de 2009

Lectura dramatizada de "Les habitacions tancades" de Samuel Sebastián.

"Les habitacions tancades" de Samuel Sebastián recibió el Premi Octubre 2008 de Teatre. Ahora llega la oportunidad de poder verla sobre un escenario en forma de lectura dramatizada en el Teatre Musical del Cabanyal el 7 de junio a las 19:00.

La dirección corre a cargo de Isabel Caballero y está interpretada por Maribel Bravo y Ángel Figols.

Sinopsi:
Les habitacions tancades és una obra de teatre pur, un aspre i cru diàleg sostingut per dues persones a temps real. Tot just abans del dinar un pare i la seva filla de catorze anys conversen. La filla és una jove a estones impulsiva i immadura, amb algunes clares a la vida però daltres no tant. El que sí que té molt clar és que ja no pot consentir més els abusos del seu pare que es remunten des des que ella te consciència. Per la seva banda, i fora d'aquestes habitacions tancades, el seu pare és un veí exemplar, la persona a la qual tothom saluda al carrer, però dins dels murs de la casa es comporta com un monstre masclista i abusador.
Aquesta obra de teatre visibilitza un dels fenòmens més quotidians i amagats a la nostra societat, els abusos sexuals al si familiar.


Intentaremos acudir.

Un fragmento de "Les habitacions tancades".

No hay comentarios: